Over ons

Al 25 jaar uw betrouwbare partner uit de regio

Onder de namen Molema Assurantiën en Wolters & Renkema Assurantiën hebben we een ruime naamsbekendheid opgebouwd op gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening. Niet alleen in de regio van ons kantoor, maar ook ver daarbuiten weten de klanten ons advies te waarderen. Zowel particulieren, ondernemers als agrariërs.

Ons kantoor

Ons verzekeringskantoor is gevestigd in het centrum van Blijham (Groningen) aan het Dorpsplein. Hier beschikken we over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, en zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

In een aparte spreekkamer, de voormalige kluisruimte, kunnen wij uw belangen in alle rust privé bespreken. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, u kunt bij ons zonder afspraak naar binnen lopen.

  • “Overdag werken wij beide. Gelukkig kon de afspraak ook buiten kantooruren gepland worden.”

  • “Erg betrokken bij de zaak en stipt op tijd!”

  • “Mijn schade was binnen 24 uur afgewikkeld, wat een service!”

  • Bij deze wil ik u graag mededelen dat de afwikkeling van de schade 03998, perfect geregeld is. Het uit te keren bedrag stond vrijdag al op mijn rekening. Dank voor jullie zorgvuldige bemiddeling.
    Hartelijke groet.
    Dhr. K. uit Winschoten

  • “Klantvriendelijkheid staat bij Molema hoog in het vaandel.”

Uw team

Lies Boven - Molema Assurantie Groep
Lies Boven

Adviseur binnendienst

lies@molema.nl

Robert Ploeger - Molema Assurantie Groep
Robert Ploeger

Adviseur binnendienst

robert@molema.nl

Dienstverlenings­documenten

Onderstaande documenten bevatten informatie over onze dienstverlening:

Adfiz

Wij zijn lid van de Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. De Adfiz-adviseur staat voor onafhankelijkheid en deskundigheid op het gebied van financiële advisering. Wilt u meer weten over Adfiz? Download dan onze brochure.

Kifid

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Ons aansluitnummer bij het Kifid is 300004222.